در این مقاله ماژول های الکترونی را معرفی خواهیم کرد و درباره نکات مهم صحبت می کنیم. گروه آرا الکترونیک افزار به عنوان یکی از شرکت های الکترونیکی ایران در مورد طراحی برد الکترونیکی فعالیت دارد. همچنین کارشناسان و متخصصان ما همیشه آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند.
ماژول های الکترونی در بردها وجود دارند و از قطعات الکترونیکی مختلفی تشکیل شده اند. به بیان دیگر می توان گفت که ماژول ها مجموعه ای از قطعات الکترونیکی هستند که به صورت فشرده بوده و کارهای حرفه ای را انجام می دهند.
امروزه می توان به جای به کار گیری سنسورها و تراشه های خاص و همچنین طراحی های مدارها، از این ماژول ها استفاده نمود و همان عملکرد و ویژگی ها را نیز مشاهده کرد. این ماژول ها هم از لحاظ اقتصادی و هم از جنبه عملکرد و قابلیت اطمینان بسیار بهتر هستند. طراحی این ماژول ها به صورت SMD هستند و کاربری واحد و چندگانه دارند.
در سیستم های سخت افزاری همیشه باید قسمت هایی باشند که کارهای خاص را انجام دهند. این قسمت ها با داشتن ورودی ها و خروجی های مختلف قابل ارتباط خواهند بود. این قسمت های نامبرده همان ماژول ها هستند. این ماژول ها را می توان کنترل و تنظیم نمود. همچنین می توان به این ماژول ها ورودی داد و خروجی هایی نیز از آن ها دریافت نمود.
عدم وجود این ماژول ها در سخت افزارها کار را برای ما بسیار مشکل می سازد و تمام قسمت های سخت افزاری باید در درون قطعه ها تعبیه شود. از ای رو طراحی و برنامه نویسی ها بسیار مشکل می شود. اما مشکل دیگر این جا است که قطعه تولید شده فقط در یک جنبه کار می کند و هیچ گونه انعطافی از خود نشان نمی دهد.
اکنون پس از آشنایی با ماژول های الکترونی، می توانیم انواع آن ها را بشناسیم. در ادامه ماژول ساعت، وای فای، کنترل شارژر، بلوتوث و سایر موارد را با هم مرور خواهیم کرد.
با وجود ماژول ها در ساعت می توان زمان و تاریخ را در ساعت ها محاسبه کنیم. با این کار حتی اگر دستگاه خاموش باشد نیز زمان محاسبه خواهد شد.
این ماژول های الکترونی در سیستم وای فای را می توان برای ایجاد شبکه و کابل شبکه و اینترنت مورد استفاده قرار داد. در واقع ارتباط وای فای به صورت بی سیم و از طریق ارتباط شبکه اینترنت انجام می پذیرد. این ماژول ها قادر هستند انواع میکروکنترلرها را به شبکه وای فای متصل کنند. همچنین امکان کنترل وسایل برقی با این ماژول ها وجود دارد.
این ماژول می تواند سطح ولتاژ باتری را کنترل نماید. این کار را به این شیوه انجام می دهد که اگر ولتاژ باتری اژ میزان تنظیم شده دستگاه کمتر شود، ماژول های الکترونی این شارژر را به باتری دستگاه متصل می سازد. از سوی دیگر در صورتی که ولتاژ باتری از حد متعارف خود بیشتر شده باشد، ماژول قادر است ارتباط بین شارژر و باتری را قطع کند و اجازه می دهد که ولتاژ باتری به حد تناسب خود برسد.
در دستگاه هایی مثل لپ تاپ، گوشی های هوشمند، پریز های هوشمند و حتی ساختمان های هوشمند، می توان از طریق این ماژول های الکترونی به طور بی سیم ارتباط برقرار نمود. برای آغاز ارتباط بین دو دستگاه و ارسال اطلاعات بین این دو، یکی از این دو دستگاه که مستر می باشد، درخواست اتصال را می فرستد. دستگاه دوم که اسلیو نام دارد، درخواست اتصال را تایید می کند و به این طریق این ارتباط انجام می گیرد.
سخن پایانی
این مطالب درباره ماژول های الکترونی به واسطه گروه آرا الکترونیک افزار به نگارش درآمده است. این گروه تخصصی از شرکت های الکترونیکی ایران است که در امر تولید و توزیع انواع بردهای الکترونیکی و طراحی آن ها فعالیت دارد.
همچنین در زمینه تولید مدار چاپی و طراحی pbc می توانید روی این گروه تخصصی حساب ویژه باز کنید. هر گونه سوال را می توانید از کارشناسان ما بپرسید و پاسخ لازم را دریافت دارید. پشتیبانی همیشگی ما نشانه اعتبار و اعتماد شما می باشد.
کیلومتر 26 اتوبان تهران کرج، اولین خروجی پس از گرمدره، بعد از انستیتو پاستور توحید، پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)، ساختمان 302 ، آرا الکترونیک افزار