مدار های چاپی و برد الکترونیکی تاثیر بسیار مهمی در ساخت وسایل الکترونیکی دارند و با الکترونیکی شدن همه چیز در اطرافمان این اهمیت بیشتر نیز شده است .برای ساختن مدار چاپی روش های مختلفی وجود دارد که یکی از این روش ها ساخت مدارچاپی با استفاده از اسپری پوزیتیو 20 است و ما قصد داریم در این مقاله این روش از ساخت و طراحی PCb را برای شما شرح دهیم پس تا پایان مقله را مطالعه کنید.
برای ساخت مدارچاپی با اسپری پوزیتیو 20 به موارد پایین احتیاج داریم :
اسپری پوزیتیو 20 یک جایگزین مناسب برای روش قلم زنی و حکاکی خطوط مدار چاپی شده است و با استفاده از روش کپی کردن برای ساخت مدارچاپی استفاده می شود.فقط باید دقت داشته باشید زمان استفاده از این اسپری آن را تهیه کنید چون این اسپری ها تاریخ انقضا دارند و ممکن است که فاسد شده باشند.
شما عزیزان می توانید برای طراحی مدار الکترونیکی با کارشناسان ما در ارتباط باشید .
سود سوز آور یا هیدروکسیم سدیم است که یک ماده جامد سفید رنگ و یکماده معدنی می باشد که رطوبت هوا را جذب می کند و در صنایع فولاد و آلومینیوم و نفت و پتروشیمی و ساخت اسیدها در آزمایشگاه استفاده می شود.
همان طور که اسم این محصول مشخص است یک کاغذ طلقی است که برای پرینتر های لیزری و فتوکپی مورد استفاده قرار می گیرد .
در این نوع از ساخت مدارچاپی با اسپری پوزیتیو 20 مراحلی هست که باید به ترتیب و با دقت انجام شود تا شما یک مدار چاپی مناسب داشته باشید .
در این روش ساخت مدارچاپی با اسپری پوزیتیو 20 باید ابتدا طرح مورد نظر خود را توسط برنامه های نرم افزاری طراحی کنید و بعد به وسیله یک پرینتر لیزری و روی طلق تراسپرنت آن را کپی بگیرید.
در این مرحله از ساخت مدارچاپی با اسپری پوزیتیو 20 باید فیبر مسی را با یک سمباده نرم سمباده بکشیم تا یک سطح صاف و سیقلی به دست آید و بعد هم شسته شود تا سطح آن از هر گونه آلودگی و چربی پاک شود بعد در یک اتاق تاریک و به دور از نور تمام سطح آن را با اسپری پوزیتیو 20 به صورت کاملا یکسان اسپری می کنیم باید توجه داشته باشد زمانی که روی سطح فیبر مسی را اسپری می کنید آن را به شکل افقی نگه دارید و با فاصله 30 سانتی متری و با زاویه 45 درجه روی آن اسپری شود تا اسپری از روی فیبر حرکت نکند و یک جای آن بیشتر آغشته به اسپری نباشد و جای دیگر کمتر .
در این مرحله باید فیبر مسی که اغشته به اسپری پوزیتیو 29 است را در یک اتاق تاریک به مدت 24 ساعت قرار می دهیم تا کانلا خشک شود و یا از دستگاه خشک کننده فیبر استفاده می کنیم . روش دیگری هم هستن اینکه فیبر مسی مدار چاپی را در یک ظرف فلزی و روی شعله بسیار کم قرار دهیم تا کاملا خشک شود.فقط باید در نظر داشته باشید شعله مستقیما به فیبر مسی برخورد نکند و اینکه تمامی مراحل در یک اتاق تاریک و بدون نور انجام شود.
د این مرحله از ساخت مدارچاپی با اسپری پوزیتیو 20 باید در یک ظرف بزرگ چند لامپ مهتابی و یا لامپ معمولی قرار دهیم و روی آن را نیز با شیشه بپوشانیم و بعد طرحی را که روی طلق چاپ کردیم را روی شیشه قرار می دهیم و بعد فیبر مسی که به اسپری پوزیتیو 20 آغشته کرده بودیم را روی ان قرار می دهیم به طوری که قسمت مسی و اسپری خورده روی طرح چاپ شده قرار بگیرد و روی آن یک جسمی قرار دهید تا به طلق محکم بچسبد فقط تمام این مراحل باید در اتاق تاریک انجام شود و بعد لامپ ها را روشن می کنیم و به مدت 30 دقیقه و شاید هم کمتر به فیبر اسپری شده نور را می تابانیم تا طرح چاپ شده روی طلق بروی فیبر ظاهر شود.
در درون یک ظرف 10 تا 20 گرم از سود سوز آور را با اب مخلوط می کنیم و بعد فیبر مسی را در درون آن قرار می دهیم و نکان می دهیم بعد از مدت تقریبا 30 دقیقه آن را خارج می کنیم و با آب شستشو می دهیم و بعد آن را داخل محلول اسیدی قرار می دهیم تا مس های اضافه آن خرده شود و بعد مدار چاپی ما آماده است .
کیلومتر 26 اتوبان تهران کرج، اولین خروجی پس از گرمدره، بعد از انستیتو پاستور توحید، پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)، ساختمان 302 ، آرا الکترونیک افزار