استخراج طلا از برد الکترونیکی چگونه انجام می شود؟
طلا فلز گرانبهایی است که در طول تاریخ همه به دنبال بدست آوردن آن بودند و داشتن آن نشان دهنده قدرت و ثروت بود.به همین دلیل هم در گذشته افراد برای جستجوی طلا به دل کوه و یا رودخانه ها می زدند.فلز طلا به دلیل مقاومت بالا و خاصیت هدایت الکترونیکی که دارد باعث شده است تا در ساخت قطعات الکترونیکی به عنوان یک روکش مورد استفاده قرار بگیرد.با افزایش ارزش طلا و برای جلوگیری از به هدر رفتن فلزات با ارزشی که در بردها استفاده می شود برخی افراد اقدام به استخراج طلا از برد الکترونیکی می کنند که در ادامه به برخی از این روش ها اشاره خواهیم کرد.
به دلایلی که در ابتدای مقاله نیز به آنها اشاره کردیم در طراحی بردهای الکترونیکی که در قطعات الکترونیکی استفاده می شوند حاوی مقداری طلا هستند.در سالهای اخیر نیز ساخت دستگاه های الکترونیکی نیز سرعت بسیار بالایی داشته است و همین هم باعث شده تا از طلای بیشتری مصرف شود و به همان اندازه نیز پسماند های لوازم الکترونیکی نیز بالاتر رفته است و میزان قابل توجهی از طلا نیز تبدیل به ضایعات می شوند.
استخراج طلا از برد الکترونیکی میتواند با روش های مختلف انجام شود که ما نیز در این مقاله به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.
روش استخراج طلا از برد الکترونیکی با روش قلع کاری یک روش نیمه صنعتی می باشد که برای بردهایی که دارای 25ر گرم طلا هستند می تواند نتیجه بسیار مناسب و قابل قبولی را ارائه دهد.
تیزاب سلطانی یک روش برای جداسازی و استخراج طلا از بردهای الکترونیکی می باشد تیزاب سلطانی مخلوطی از اسید نیتریک و اسید کلریدریک غلیظ است که جزو حلال های شیمیایی بسیار قوی محسوب می شود و می تواند یک گزینه مناسب به جای ترکیبات سیانیدی باشد.
استخراج طلا از برد الکترونیکی کار راحت و آسانی نیست و نیاز به تخصص دارد و معمولا در این روش ها از اسیدها برای حل کردن فلزات و یا روش های برای بالا بردن حرارت و ذوب کردن فلزها استفاده می شود به همین دلیل نیاز به تخصص و همچنین رعایت برخی نکات ایمنی می باشد که باید در حین انجام این کار باید درباره آنها اطلاعات کافی را کسب کنید و سپس به استخراج طلا از برد بپردازید.
کیلومتر 26 اتوبان تهران کرج، اولین خروجی پس از گرمدره، بعد از انستیتو پاستور توحید، پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)، ساختمان 302 ، آرا الکترونیک افزار