ساخت مدار چاپی با روش های متعدد انجام می شود که از لحاظ میزان دقت با هم یکسان نیستند. در این نوشتار علمی از شرکت آرا الکترونیک افزار این موضوع را بررسی کرده و اطلاعات مفیدی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم. تولید pbc و برد مدار چاپی در این شرکت با سال ها تجربه در حال انجام است. شما بهترین کیفیت را می توانید از ما بخواهید.
ساخت مدار چاپی امری بسیار مهم در دنیای تکنولوژی می باشد چرا که تمام دستگاه های الکترونیکی این قطعه را در بطن خود دارند. این دستگاه ها برای انجام فعالیت خود قطعات الکترونیکی دارند که تمام آن ها بر روی این برد مدار چاپی با هم ارتباط دارند. این ارتباط توسط مسیرهای مسی روی برد به وجود می آید. از ساده ترین دستگاه های الکترونیکی تا پیچیده ترین آن ها از این قطعه بهره می جویند. گذر زمان این بردها را کامل تر ساخته و با وجود وزن بسیار کم و کوچک بودن، کارآیی بسیار بالایی دارند. این کارآمد بودن تا جایی است که به یک گزینه عالی برای دستگاه های مدرن تبدیل شده اند. اما این صفحه جادویی چگونه ساخته می شود. در ادامه در این مورد صحبت خواهیم کرد.
با روش های متعددی می توان ساخت مدار چاپی را به نتیجه مطلوب رساند. هر کدام از این روش ها از نظر دقت متفاوت هستند. روش ماژیک ضد اسید، روش پرینتر لیزری و اتو، روش لمینت و اشعه UV و روش دستگاه CNC از نمونه های مختلف هستند.
این روش بسیار ساده است که برای ساخت مدار چاپی از یک ماژیک ساده ضد اسید استفاده می شود. این روش ساده دقت زیادی ندارد اما برای موارد آزمایشگاهی می تواند گزینه مناسبی باشد. برای انجام این روش به فیبر مدار چاپی، پودر فریک کلراید، ماژیک ضد اسید و دستکش نیاز دارید. در گام اول فیبر را کاملا تمیز کنید که برای این کار سمباده و سپس الکل بسیار مناسب است. در گام بعد باید طرح مدار را ترسیم و ماژیک را روی آن بکشید. به هیچ عنوان دو بار این مسیر را نکشید. سپس صبر کنید تا خشک شود. سپس پودر اسید را با آب ولرم مخلوط کرده و فیبر را درون آن قرار دهید. با این کار تمام مس ها بجز مسیرهای رسم شده پاک می شوند. پس از این کار برد را درون آب قرار داده تا اسید پاک شود و منتظر بمانید تا خشک شود. سپس سوراخ های برد را ایجاد کنید.
در این روش که برای دانشجویان بسیار کاربردی است، ابتدا با پرینتر لیزری طرح را روی کاغذ ترسیم کرده و پس از تمیز کردن فیبر، با استفاده از اتو طرح را روی آن چاپ می کنند. سپس برد را در مواد اسیدی قرار داده و مس اضافه را از بین می برند. سپس با آب سرد برد را شستشو می دهند و با یک مایع رقیق کننده مثل الکل لایه جوهر را پاک می کنند. در کام بعد باید سوراخ ها را ایجاد نمود.
لمینت ورقه ای پلاستیکی و حساس به نور است و در این کار مورد استفاده قرار می گیرد. این روش حرفه ای است و دقت بالایی دارد. در اولین قدم باید از طرح آماده شده پرینت نگاتیو گرفت. سپس سطح فیبر را تمیز کرده و لایه میانی لمینت را خارج کرده و لایه آبی رنگ را روی فیبر بچسبانید. کمی فشار دهید تا حبابی در آن نماند. برای محکم چسبیدن می توانید از حرارت اتو استفاده نمایید. در این مرحله باید از اشعه UV استفاده کرده و آن را به مدت کمتر از یک دقیقه به فیبر مسی بتابانید. در این مرحله از پودر پاک کننده لمینت استفاده کرده و لمینت های اضافی را پاک کنید. سپس برد را در اسید قرار داده و مس های اضافه را پاک نمایید.
با استفاده از این دستگاه می توانید در ابعاد و اندازه های مختلف برد خود را بسازید. در این روش شاهد سرعت و دقت بسیار بالایی خواهید بود. در این روش دخالت دست از بین می رود و در نتیجه امکان خطا کاهش می یابد و همچنین نتیجه بسیار مطلوب خواهد بود. با این روش می توان در تیراژ بسیار بالا بردها را تولید نمود. در مرحله اول باید با نرمافزارهای CAD طراحی و مدل سازی را انجام داد و آن را به فرمت مورد نیاز دستگاه تبدیل نمود. به این صورت نحوه عملکرد ابزارها مشخص خواهد شد. سپس ابزارهای مختلف کارهای لازم را انجام داده و سوراخ ها را ایجاد می نمایند. در مرحله بعد تمام حکاکی ها، سوراخ کاری ها و برش ها انجام می شود. بردهای تولید شده به این روش دقت بسیار بالایی دارند و در کمترین زمان ممکن و بدون خطای انسانی ساخته خواهند شد.
سخن پایانی
در راستای ساخت مدار چاپی، این نوشتار را به رشته تحریر در آوردیم و جهت آگاهی شما از تولید pbc روش های متعدد را توضیح دادیم. شرکت آرا الکترونیک افزار آماده پلسخگویی به سوالات شما در مورد برد مدار چاپی خواهد بود. به سایت ما مراجعه و محصولات متنوع را مشاهده نمایید.
کیلومتر 26 اتوبان تهران کرج، اولین خروجی پس از گرمدره، بعد از انستیتو پاستور توحید، پارک فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا)، ساختمان 302 ، آرا الکترونیک افزار